Meteen naar de inhoud

Vacatures oktober 2021

vacatures oktober

Sinds enige maanden begeef ik me in de wereld van recruitment en dat doe ik voor bureau DDJ&, een niche recruitment bureau met een focus op toezichthoudende rollen en directie of managementfuncties in met name de culturele en creatieve sector.

Erg interessant om van dichtbij mee te maken hoe dit soort processen en procedures lopen. Het is niet alleen leerzaam, maar ook noodzakelijk, want: de sector is zo sterk als de mensen die er werkzaam zijn. Ik deel dan ook de missie van DDJ& om niet alleen de beste kandidaat voor een bepaalde positie te vinden, maar hierbij ook te letten op wat deze kandidaat de sector als geheel kan brengen. Er liggen namelijk best wel wat uitdagingen. En met het vertrek van Ann Demeester en Jacqueline Grandjean naar respectievelijk Zwitserland en België heeft de Nederlandse cultuursector dringend behoefte aan nieuwe geluiden, mensen met visie die met beide benen in de realiteit staan en daarnaast de waarde van kunst en cultuur kunnen benoemen, want dat is helaas nog altijd niet vanzelfsprekend.

algemeen directeur

Op dit moment ben ik betrokken bij de werving van twee interessante posities.
Zo zoeken we een algemeen directeur voor Kunsthal Rotterdam en een commercieel directeur voor Museon | Omniversum.

Bij interesse: wacht niet te lang met reageren. De vacature bij Kunsthal Rotterdam sluit eind oktober en Museon | Omniversum verwachten we in de eerste week november te sluiten.

Commercieel directeur

Wil je als eerste op de hoogte zijn van toekomstige vacatures, meld je aan voor mijn updates of volg mij of DDJ& op LinkedIn.