Meteen naar de inhoud

Blog

De toekomst van bibliotheken

Op 28 maart 2022 vindt er een publieke presentatie plaats in Pakhuis De Zwijger over de toekomst van de bibliotheek. Want de bibliotheek is er voor iedereen, toch?

De toekomst van geven

‘The Great Reshuffle’ heeft grote gevolgen voor de toekomst van het geven. Hoe kun je hier als culturele instelling vandaag al op voorsorteren?

Job interview

Recruitment: DDJ&

Sinds begin dit jaar ondersteun ik DDJ& bij de werving en selectie van meer unusual suspects voor een aantal interessante culturele vacatures.

vacatures oktober

Vacatures oktober 2021

Sinds enige maanden begeef ik me in de wereld van recruitment en dat doe ik voor bureau DDJ&, een niche recruitment bureau met een focus op toezichthoudende rollen en directie of managementfuncties in met name de culturele en creatieve sector.

Een nieuwe balans voor het cultuurbestel

De impact van de coronamaatregelen op de cultuursector is groot. Met steunpakketten voor cultuur en een ‘brede coulance’ voor de sector in subsidiejaar 2021 hoopt het kabinet grote delen van de cultuursector overeind te houden, maar het ontbreekt aan een langetermijnvisie, stellen de initiatiefnemers van Perfect World Cultuur.

Love yourself

Hello 2021

Hoewel 2020 verre werd van wat de meesten van ons hadden verwacht, werd het wel het jaar waarin we meer aandacht besteedden aan elkaar. Echter, om echt voor een ander te kunnen zorgen, moet je wel eerst van jezelf kunnen houden. Dat wil ik het… Lees verder »Hello 2021

Advies Development AFK

Development: AFK

Hoe kan Development een rol spelen binnen een publiek cultuurfonds als het Amsterdams Fonds voor de Kunst?